Over Ons

Geschiedenis

De Onderneemt Groep is in 2007 opgericht en is regionaal, met hoogeveenonderneemt.nl, begonnen. Vanaf het eerste moment werd hoogeveenonderneemt.nl door de lokale ondernemers zeer goed ontvangen. De bedrijven werden via hun vermelding snel gevonden en ook onderling werd er veel handel gedreven.

Vanwege het succes van Hoogeveenonderneemt werd door de organisatie besloten de omliggende regio’s ook te gaan voorzien van een eigen onderneemt.nl website. De websites werden stuk voor stuk goed ontvangen door niet alleen de ondernemers maar ook de particulieren uit zo’n plaats. Ook gemeentes begonnen de sites te gebruiken voor bijvoorbeeld het aankondigen van evenementen en verspreiden van nieuws.

Nu

Inmiddels voorziet De Onderneemt Groep 114 verschillende regio’s van een eigen onderneemt.nl website. Het concept is uitgegroeid tot volwaardig digitaal ondernemers platform waar volop zakelijk nieuws, speciale aanbiedingen, vacatures, ondernemerstips en regionale evenementen te vinden zijn.

Een bedrijfsvermelding op 1 van de regionale sites helpt om de digitale vindbaarheid op korte termijn enorm te verbeteren. Een bedrijfsprofiel wordt door onze professionals geheel op maat gemaakt. Hiervoor worden geen teksten gekopieerd van uw eigen website maar worden geheel nieuwe teksten geschreven.

Zelf krijgen de aangesloten bedrijven inloggegevens waarmee ze eenvoudig in kunnen loggen om bijvoorbeeld wijzigingen door te voeren op het profiel.

Ook wordt voor elk aangesloten bedrijf een eigen Facebook pagina aangemaakt waardoor de bedrijven ook binnen de social media zichtbaar zijn.

Toekomst

Wij hopen in de toekomst natuurlijk nog vele ondernemers te mogen helpen hun bedrijf digitaal naar een hoger vlak te tillen. Op internet zien we een verschuiving van vindbaarheid via zoekmachines naar sociale media zoals Facebook en LinkedIn. Hierop zal onze dienstverlening daarom steeds meer toegespitst worden.

Uiteraard hopen we ook de consument te blijven voorzien van up to date informatie over de bedrijven in hun regio, actuele vacatures, leuke interessante tips en een agenda vol regionale evenementen.